Bæredygtighed er strategien​

Gør bæredygtighed til et strategisk omdrejningspunkt og hold fast i strategien

I dag er god selskabsledelse en stor regulatorisk værktøjskasse, bestående af en kompliceret blanding af bindende lovkrav, helstillende regelsæt, udfyldende vejledninger, supplerende anbefalinger og frivillige kodeks. Forskelligartede redskaber der hver for sig og tilsammen har til formål at hjælpe institutterne med at lede og styre deres virksomheder på en sund, forsvarligt og kontrolleret måde for at forhindre overdreven og uforsigtig risikotagning.

Samfundsansvar og bæredygtighed skal være forankret i både virksomhed, ledelse og hele virksomhedsstrategien.

Etisk
handlekraft

Rethink Consulting hjælper virksomheder med at udvikle strategier, der understøtter deres position på markedet. Jeg har udviklet værktøjet – Etisk handlekraft – som virksomheden kan bruge til at navigere efter i en udfordret verden, som kræver ændret adfærd og handlinger.

Advisory board og
bestyrelsesarbejde

Det handler ikke kun om at være bedst i verden, men også om at være bedst for verden. Det er min filosofi, som jeg også bruger i mit bestyrelsesarbejde. Jeg har derfor udviklet værktøjet – Etisk handlekraft.

"Jeg har haft fornøjelsen og privilegiet at kende Bettina siden 2008. I de første mange år som kolleger, agenter for MARIMEKKO OY i hvert vores land og siden som gode venner både professionelt og privat. Bettina er en yderst kompetent, ansvarsfuld, medrivende og professionel industrileder med selvstændigt entreprenør-ben i næsen og jeg har lært rigtigt meget af hende i de mange år, vi har arbejdet i samme branche. Bettina har altid fornuften med og besidder et roligt overblik, som jeg ofte misunder hende. Jeg ville til enhver tid være glad for at have Bettina som kollega, ville ikke blinke et sekund før jeg ansatte hende og ville være rævestolt af at arbejde for hende. Bettina er et hjertensgodt menneske, det kan ikke siges meget anderledes. Jeg er oprigtigt glad for at kunne sige, at vores mange arbejdstimer og -diskussioner sammen helt naturligt har ført til et tæt personligt venskab. Det er ikke svært med Bettina, det falder helt naturligt."
Et portræt af Henrik Madsen​
Henrik Madsen
Managing Director
"Bettina er en stor kapacitet indenfor sit felt som er strategisk forretningsudvikling. Bettina kan ofte se det, andre ikke kan se, hvilket tit åbner op for nye veje og muligheder. Alt hvad Bettina gør i sit professionelle virke er funderet på en solid forretningsmæssig tankegang og et ønske om at gøre en forskel for den enkelte virksomhed - stor eller lille, kommerciel eller NGO-baseret."
Et portræt af Lisbeth Edelmann Nyborg ​
Lisbeth Edelmann Nyborg
Virksomhedsmægler
"Bettina har nogle klare styrker i at se nye muligheder og få disse omsat til handling. Har som tídligere medlem af hendes advisory board været tæt inde på livet af Bettina og hendes virksomhed og har på egen hånd oplevet hendes strategiske kompetancer. Der er ingen tvivl om, at Bettina kan tilføre virksomheder struktur ifm deres strategi udvikling således, at det bliver mere en en ide og omsat til konkrete handlinger. Bettina ved hvor man skal kigge og kan derved finde muligheder som andre ikke ser."
Et portræt af Jacob Holm​
Jacob Holm
CEO