Er din virksomhed klar til grøn omstilling?

Vi har alle et ansvar for at skabe et bæredygtigt samfund. Klodens klima er presset. Og de fleste er med på, at det kræver ændringer i vores liv, hvis den udvikling skal vendes. Cirkulære forretningsmodeller er en vigtig del af løsningen.

Foredrag og kurser

Kom på forkant med ESG rapportering og styrk samtidig dit brand og forretning ved hjælp af redskaber, der er nødvendige for at opnå bæredygtig vækst og succes.

Der stilles skarpt på den grønne omstilling og virksomhedens bæredygtighedsprofil.

FN’s verdensmål, cirkulær økonomi samt ESG rapportering inddrages og vi forholder os til, hvordan man kan integrere miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige forhold i hele beslutningsprocessen, så man samtidig styrker virksomhedens konkurrenceevne, omdømme og langsigtet succes.

“Hvor skal man begynde”, når man som virksomhed står og gerne vil i gang nu? 

Hvordan opfører man sig ordentligt som virksomhed, samtidig med at man laver bæredygtige forretninger, der tilgodeser bundlinjen? 

Hvilke strategiske muligheder og risici er der forretningsmæssigt i arbejdet med bæredygtighed og ESG rapportering? 

Hvad betyder Etisk handlekraft?

Kurset giver værktøjer til at udarbejde en bæredygtig forretningsmodel.

I får værkstøjer til at implementere FN´s verdensmål i forretningsstrategien samt viden om værdien af ESG rapportering.

Der er penge i god moral

Etik og moral hænger tæt sammen med profit. For det får virksomhederne til at gøre verden til et bedre sted i et meget hastigere tempo, end hvis det modsatte var tilfældet.

Foredraget henvender sig til virksomhedsledere, bestyrelsesmedlemmer og medarbejdere, som er optaget af forandringer i et etisk og bæredygtigt perspektiv, hvor etik og ledelse hænger uløseligt sammen.

Ny lovgivning pålægger virksomhederne at dokumentere deres handlinger inden for miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige aspekter.

Etisk handlekraft giver redskaber til at træffe beslutninger på et oplyst grundlag, når vi står overfor et etisk dilemma, hvor vi skal vælge mellem “pest eller kolera”. Etisk handlekraft bidrager til langsigtede mål og strategier for den cirkulære økonomi med fokus på rapportering og gennemsigtighed samt fokus på forankring og ansvarlig virksomhedsadfærd.

Der kan være lang vej fra den gode idé til markedsklare produkter

Grøn omstilling er et “hot” emne. Men for mange virksomheder kan der være lang vej fra den gode idé til markedsklare produkter. Grøn omstilling og verdensmål, nye krav og forventninger. Alt sammen har betydning for konkurrenceevnen i produktions- og fremstillingsvirksomheder.

Samfundsansvarlige selskaber der ønsker at klare sig godt i fremtiden, arbejder ansvarligt, innovativt og bæredygtigt med cirkulære forretningsmodeller. Det betyder at virksomhedernes viden og midler skal i spil for at øge indsatsen som aktiv medspiller i den cirkulære økonomi. Hvordan styrker man koblingen mellem FN’s Verdensmål og virksomhedens forretningsudvikling?

Vi er vores handlinger og vores handlinger har konsekvenser – for samfundet, andre mennesker og for verden. Bæredygtighed er for mig holdninger der skinner igennem vores valg og som vi gerne deler med andre.

Få mere at vide

Ønsker I at være mere bæredygtige i jeres forretningsmodel, så ring eller send mig en mail og lad os tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for jer.

Et portræt af Bettina Jørgensen