Cirkulær økonomi

En strategi har ringe effekt, hvis den ikke følges op af handling. Vi er vores handlinger, og vores handlinger har konsekvenser. Bæredygtighed er for mig holdninger der skinner igennem vores valg. Derfor udviser vi omtanke i forhold til konsekvenserne af vores handlinger i produktion og forbrug. Vi bliver hele tiden klogere på miljø, klima og bæredygtighed.

En cirkulær økonomi, der maksimerer ressourcerne og eliminerer affald, er en del af løsningen og rummer et gigantisk vækstpotentiale.

Kurset giver værktøjer til at udarbejde en bæredygtig forretningsmodel.

I får redskaber til at implementere FN´s verdensmål i forretningsstrategien samt viden om værdien af ESG rapportering.

Etisk handlekraft

Fokus er på en mere bæredygtig udvikling med anstændige jobs, ansvarlig vækst, forbrug og produktion, mindre ulighed og målrettet indsats for klimaet for blot for at nævne nogle af FN’s 17 verdensmål, der kan tænkes ind i strategien for den cirkulære forretning.

Rethink Consulting tror på, at etisk handlekraft skal indgå i virksomheders økonomiske overvejelser, så fremtiden bliver præget af økonomisk stabilitet og finanskriser kan undgåes. Det kendetegner den gode ledelse, at etiske overvejelser indgår i dens valg og handlinger.

Reference

“Jeg har haft fornøjelsen og privilegiet at kende Bettina siden 2008. I de første mange år som kolleger, agenter for MARIMEKKO OY i hvert vores land og siden som gode venner både professionelt og privat.  Bettina er en yderst kompetent, ansvarsfuld, medrivende og professionel industrileder med selvstændigt entreprenør-ben i næsen og jeg har lært rigtigt meget af hende i de mange år, vi har arbejdet i samme branche. Bettina har altid fornuften med og besidder et roligt overblik, som jeg ofte misunder hende. Jeg ville til enhver tid være glad for at have Bettina som kollega, ville ikke blinke et sekund før jeg ansatte hende og ville være rævestolt af at arbejde for hende.  Bettina er et hjertensgodt menneske, det kan ikke siges meget anderledes. Jeg er oprigtigt glad for at kunne sige, at vores mange arbejdstimer og -diskussioner sammen helt naturligt har ført til et tæt personligt venskab. Det er ikke svært med Bettina, det falder helt naturligt.”

Henrik Madsen
Managing Director

Få mere at vide

Ønsker I at være mere bæredygtige i jeres forretningsmodel, så ring eller send mig en mail og lad os tage en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Et portræt af Bettina Jørgensen