Strategiudvikling og samfundsansvar

ESG er på vej frem som erhvervslivets bæredygtige forretning. I 2024 bliver det lovpligtigt for større virksomheder at rapportere om ESG.

ESG kan bruges både som risiko vurdering og konkurrenceparameter.

Har I brug for at få indblik i den strategiske værktøjskasse og få øget indsigt i de strategiske udfordringer og muligheder, som mange virksomheder og organisationer står overfor i dag, kan jeg hjælpe med at udvikle de bæredygtige strategier, der understøtter jeres position på markedet.

Jeg er godkendt som konsulent til flere EU finansierede projekter som Rethink Business 4 og SMV:Grøn, hvor du kan få økonomisk støtte til min rådgivning.

Advisory board og bestyrelsesarbejde

Det handler ikke kun om at være bedst i verden, men også om at være bedst for verden. Det er min filosofi, som jeg også bruger i mit bestyrelsesarbejde. Jeg har derfor udviklet værktøjet Etisk handlekraft.

Bæredygtighed er strategien​

I dag er god selskabsledelse en stor regulatorisk værktøjskasse, bestående af en kompliceret blanding af bindende lovkrav, helstillende regelsæt, udfyldende vejledninger, supplerende anbefalinger og frivillige kodeks. Forskelligartede redskaber der hver for sig og tilsammen har til formål at hjælpe institutterne med at lede og styre deres virksomheder på en sund, forsvarligt og kontrolleret måde for at forhindre overdreven og uforsigtig risikotagning.

Samfundsansvar og bæredygtighed skal være forankret i både virksomhed, ledelse og hele virksomhedsstrategien.

Reference

“Bettina har nogle klare styrker i at se nye muligheder og få disse omsat til handling. Har som tídligere medlem af hendes advisory board været tæt inde på livet af Bettina og hendes virksomhed og har på egen hånd oplevet hendes strategiske kompetancer. Der er ingen tvivl om, at Bettina kan tilføre virksomheder struktur ifm deres strategi udvikling således, at det bliver mere en en ide og omsat til konkrete handlinger. Bettina ved hvor man skal kigge og kan derved finde muligheder som andre ikke ser.”

Jacob Holm
CEO

Et portræt af Jacob Holm​

Få mere at vide

Ønsker I at være mere bæredygtige i jeres forretningsmodel, så ring eller send mig en mail og lad os tage en uforpligtende snak.

Jeg er godkendt som konsulent på SMV:Grøn hvor I kan få tilskud til min rådgivning.

Et portræt af Bettina Jørgensen