Strategiudvikling og samfundsansvar

Jeg hjælper virksomheder med at udvikle strategier, der understøtter deres position på markedet. Jeg har udviklet værktøjet Etisk handlekraft, som virksomheden kan bruge til at navigere efter i en udfordret verden, som kræver ændret adfærd og handlinger.

Advisory board og bestyrelsesarbejde

Det handler ikke kun om at være bedst i verden, men også om at være bedst for verden. Det er min filosofi, som jeg også bruger i mit bestyrelsesarbejde. Jeg har derfor udviklet værktøjet Etisk handlekraft.

Bæredygtighed er strategien​

I dag er god selskabsledelse en stor regulatorisk værktøjskasse, bestående af en kompliceret blanding af bindende lovkrav, helstillende regelsæt, udfyldende vejledninger, supplerende anbefalinger og frivillige kodeks. Forskelligartede redskaber der hver for sig og tilsammen har til formål at hjælpe institutterne med at lede og styre deres virksomheder på en sund, forsvarligt og kontrolleret måde for at forhindre overdreven og uforsigtig risikotagning.

Samfundsansvar og bæredygtighed skal være forankret i både virksomhed, ledelse og hele virksomhedsstrategien.

Reference

“Bettina har nogle klare styrker i at se nye muligheder og få disse omsat til handling. Har som tídligere medlem af hendes advisory board været tæt inde på livet af Bettina og hendes virksomhed og har på egen hånd oplevet hendes strategiske kompetancer. Der er ingen tvivl om, at Bettina kan tilføre virksomheder struktur ifm deres strategi udvikling således, at det bliver mere en en ide og omsat til konkrete handlinger. Bettina ved hvor man skal kigge og kan derved finde muligheder som andre ikke ser.”

Jacob Holm
CEO

Et portræt af Jacob Holm​

Få mere at vide

Ønsker I at være mere bæredygtige i jeres forretningsmodel, så ring eller send mig en mail og lad os tage en uforpligtende snak over en kop kaffe.

Et portræt af Bettina Jørgensen