Rethink Consulting rådgiver virksomheder i cirkulær økonomi og bæredygtig business.

Sammen skaber vi en bedre verden.

I tæt samarbejde skaber vi en langsigtet og bæredygtig strategi, der tager højde for jeres muligheder og udfordringer. 

Min rådgivning er baseret på cirkulær tankegang, hvor produkt, materiale og leverandørforhold understøtter produktets lange levetid. Med andre ord “hele” cirklen rundt. Jo længere levetid produkterne har, jo mindre ressourceforbrug kræves. Så enkel kan bæredygtighed være og det hjælper jeg gerne med.

Økonomisk, etisk og grøn vækst.

Rethink Consulting rådgiver virksomheder i cirkulær økonomi og bæredygtig business.

Rethink Consulting er en enkeltmandsvirksomhed, som er drevet af min ambition om at agere ordentligt og ansvarligt i verden. Derfor er det helt naturligt for mig at anvende ESG og FN´s 17 verdensmål i de bæredygtige forretninger jeg laver. Jeg hjælper med at gøre bæredygtighed til et centralt omdrejningspunkt i virksomheders langsigtede strategi, så de samtidig bidrager til en bedre verden. Fokus er på en mere bæredygtig udvikling med anstændige jobs, ansvarlig vækst, forbrug og produktion samt en målrettet indsats for klimaet for blot at nævne nogle af FN´s 17 verdensmål, der kunne tænkes ind i strategien for den cirkulære forretning.


Jeg har 29 års erfaring med mode og livsstil i tekstilbranchen. I 23 år var jeg  agent for det finske design brand Marimekko. En spændende rejse fra røde tal på bundlinjen til en børsnotering. De sidste 5 år har jeg specialiseret mig i at hjælpe små og mellemstore virksomheder med rådgivning og udvikling af cirkulær økonomi og bæredygtig business, og som ikke lige ved, “hvor skal man dog begynde”.

Rethink Consulting er jeg drevet af ambitionen om at agere ordentligt og ansvarligt ved at føre en åben og inddragende dialog med mine kunder. 

Min filosofi: Bedst for verden

Det handler ikke kun om at være bedst i verden, men også om at være bedst for verden. Det er min filosofi og overbevisning, og den bruger Rethink Consulting som løftestang til udviklingen af nye forretningsmodeller, der kan hjælpe virksomheder med at bruge deres kerneforretning til at bidrage til løsningen af samfundsmæssige udfordringer.

Strategiudvikling og samfundsansvar

Rethink Consulting skaber nye forretningsmuligheder for virksomheder med afsæt i FN`s 17 verdensmål. Jeg tilstræber at forankre samfundsansvar og bæredygtighed i virksomhederne, så værdierne bliver integreret i hele forretningen. Min rådgivning af virksomheder baserer jeg på uddannelser i både økonomi og filosofi kombineret med 29 års erfaring fra erhvervslivet og mange års arbejde i bestyrelser.

Certificeret bestyrelsesmedlem

Jeg trækker på mine mangeårige erfaringer som bestyrelsesmedlem i blandt andet Middelfart Sparekasse, når jeg rådgiver dig om din virksomhed. Bestyrelsesarbejdet og arbejdet i advisory boards har bidraget til mine kompetencer som udvikler af langsigtede udviklingsplaner og salgsstrategier. 
Værdier som ansvarlighed samt en værdiskabende og gennemsigtig virksomhedskultur er essentielle for Rethink Consultings forretningsforståelse. Jeg har taget Finanstilsynets bestyrelsesuddannelse og er dermed certificeret, professionelt bestyrelsesmedlem.